Investeringsvastgoed

Ons investeringsvastgoed koppelt rendement aan het aangename.

 

Een exclusieve eigendom, Lapland in België. Met een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte bossen en de ongerepte natuur van de Merode krijgt men een ongeëvenaarde ervaring op vlak van privé-wellness. Ontspan na een stressvolle week in uw eigen wellness-resort.

Wees zeker van een hoog rendement met een stijgende waarde en geniet tussendoor samen met je geliefden en vrienden van uw eigen vakantiewoning.

Slechts 8 blokhutten / gronden zijn nog ter beschikking. Wanneer u deze investering aankoopt via uw bedrijf ontstaan er enerzijds bijzondere interessante fiscale voordelen voor uw bedrijf, anderzijds heeft u een belegging in handen die niet alleen in rendement stijgt maar ook in waarde toeneemt.

Een bijkomend voordeel voor uzelf dan, is dat u een exclusieve eigendom in handen krijgt waar u samen met vrienden en familie op regelmatige basis kan van genieten. Stuur daarom vandaag nog een mailtje om deze uitgewerkte formule te bespreken. Wij maken graag tijd vrij om alles in detail te bespreken wat de opbrengstmogelijkheden en de fiscale voordelen voor u en uw bedrijf zijn. Vanzelfsprekend kan u dit ook privé aankopen.

Twijfel niet want dit uniek concept vindt u nergens anders terug.  

Elke unit bevindt zich op 800 m² grond, is volledig omheind en voorzien van privé parking. 

Alle faciliteiten voor een totaal beleving

Elke blokhut is gebruiksklaar uitgerust t/m zes personen met de volgende faciliteiten:
Jacuzzi/spa, zoutsteen opgiet sauna, infraroodcabine (buitensauna), royale privé achtertuin met vuurschotel en terras-heaters, volledig uitgeruste keuken, mozaïek stortdouche met LED-kleurentherapie en loungehoek met haard.

Werkelijk alles kan inbegrepen zijn wanneer u het wenst tijdens uw bezoek:
handdoeken, badjassen, slippers, stroomverbruik, lakens, zelfs het hout voor de open haard.

Ook kunt u rekenen bij overnachting op een spectaculair ontbijt. Van onze lokale kaasboeren, slagers en bakkers wordt in de ochtend een ontbijtmand samengesteld en bezorgd aan huis. Wanneer u heerlijk hebt uitgeslapen wacht u deze ontbijtmand op u in de doorgeef postbus bij de voordeur.

Kortom, verblijf in uw eigen wellness-resort.